Hot Tub Installatie

De installatie van een jacuzzi, binnen of buiten, heeft veel variabelen. De meest voor de hand liggende is het verkrijgen van een vergunning. Te veel mensen willen hot tubs buiten plaatsen waar dat niet kan. Sommige hot tub-eigenaars willen hun hot tub buiten in de tuin zetten, maar dat is niet altijd een optie. Of je bent OF alles moet buiten in de tuin staan, een stabiele structuur zoals een dek of dekhuis is de ideale oplossing voor dit soort hot tub-ruimte. Outdoor tubs kunnen gebouwd worden op houten, vinyl of metalen vlonders. Maar hoe zit het met energie-efficiëntie? Zoals je nu waarschijnlijk al geraden hebt, kan je met een spa binnenshuis energie besparen. Het probleem is dat vlonders vatbaar zijn voor veel lucht-, water- en vochtproblemen. Met een spa binnenshuis kunt u vocht- en warmteproblemen op een zeer efficiënte manier vermijden. De sleutel is de kruipruimte onder de vlonder. Er moet een opening of kleine “kop” zijn, net breed genoeg om een geïsoleerde, vooraf gebouwde muur rond de spa te plaatsen. Vocht en warmte kunnen in deze kruipruimte worden ingesloten met behulp van een dampscherm dat de hele vlonder bedekt. Het hebben van een dampscherm fungeert ook als een barrière om radon, schimmel en meeldauw te helpen van accumulatie.

CoContractors kan de spa hydro pompen inbouwen tijdens de bouw van het dek, eventueel met behulp van de “The Drain”. Dit is een zeer efficiënte manier om de pomp tijdens de bouw opnieuw te laten aanleggen. Veel mensen zijn huiverig om een spa binnen te installeren, maar ik zeg iets anders. Als u slechts een weinig ruimte boven het dek voor de TV hebt, is een spa een prachtige add-on voor uw nieuwe hydrotherapiemachine! Het rendement van je investering kan oplopen van 75% tot 90% (afhankelijk natuurlijk van je aankoopprijs). Binnen gemaakte hot tubs zijn een slimme koop. Als je vroeger een probleem hebt gehad met schimmelgroei in je hot tub, hoef je je daar met een poolhouse geen zorgen meer over te maken. We weten dat de ozonators werken, maar dat is verleden tijd. Als je hot tub lekt, komt dat niet meer door de schade die schimmel veroorzaakt. Vocht uit de verwarmde kruipruimte condenseert op de koudere voormuren van het nieuwe dek.

Er zijn veel energiebesparende apparaten die er zijn, zoals low flow douchekoppen, hoog rendement toiletten, en gloeilampen. De derde stap om groen te gaan met uw spa is te kijken in welke richting u uw hot tub laat lekken. Als je een ander toestel kan toevoegen, beter nog. Maar je moet werken met de ruimte die je beschikbaar hebt, de lengte van je kruipruimte, de afstand tussen het huis en de nieuwe toevoeging. Raadpleeg de plaatselijke bouwverordeningen voor de minimale afstand waarover u leidingen kunt leggen en verwijder het geraamte uit de kruipruimte. Dit is een beetje meer fysiek veeleisend dan een standaard bovengronds zwembad, maar dit brengt veel meer leven in uw nieuwe entertainment center.

Sluit je sanitair aan, en je kunt aan de slag! Zelf een bovengrondse hot tub installeren is niet zo moeilijk. Het kost je het grootste deel van een dag. Vaak kan ik een team krijgen om me te helpen met het loodgieterswerk. Als je liever een vakman inhuurt om het loodgieterswerk te doen, zal het je meer kosten. Maar je zult een beter eindproduct hebben.