Lederen accessoires in je huis geeft een sfeer

Lederen meubelen

Wij hebben een breed assortiment lederwaren op voorraad voor al uw hergebruik wensen. Leren T-stanghouders, leren hangers, leren plankdragers en zelfs een leren dienblad – allemaal in een ruime keuze aan kleuren en stijlen. Leer is zo veelzijdig dat het werkelijk elke inrichting kan completeren. Dit maakt het niet alleen een praktische maar ook een decoratieve keuze voor uw huis. Het past in een traditionele, moderne of hedendaagse inrichting, of eigenlijk overal.

meest gebruikte in woningen

Regaltr├Ąger leder zijn een van de meest gebruikte in woningen in de Nederland. Vaak realiseert u zich alleen dat het er is als een van uw woonaccessoires, maar eigenlijk zijn de toepassingen eindeloos. Denk maar eens aan een op maat gemaakt kleed met stiksels, gedecoreerd met sfeervolle zwarte leren decoratie. Op een effen vintage plank hebben we er een paar heerlijke ruikende kaarsen op gelegd.

Leer wordt veel gebruikt omdat het passend kan worden gemaakt voor elk decor. Er zijn veel fabrikanten uit de Nederland die gespecialiseerd zijn in het maken van luxueuze lederen plankdragers die niet alleen in uw huis passen, maar ook heel praktisch zijn.

Meeste binnenhuisdecoraties wordt leder

In de meeste binnenhuisdecoraties wordt leder veelvuldig gebruikt, wat een ruime keuze aan kleuren mogelijk maakt en bovendien praktisch is om te verplaatsen. Meubels kunnen naar wens open of dicht. Met of zonder armleuningen. Met of zonder rugleuningen. Met of zonder ophouden de kastjes om de rommel te verbergen. Met of zonder kasten aan de zijkant. Met of zonder tafeltjes.

In het verleden waren we misschien uitgekeken op onze bestaande kleuren. Maar vandaag bieden lederen meubelen de mogelijkheid om te breken met de beperkingen die u misschien hebt bij het gebruik van andere materialen. Denk aan een mooie lederen suite met de kussens op het harde houten oppervlak. Een sofa met dure lederen kussens nonchalant geplaatst rond het lederen meubilair. Wie zegt dat het zwart leer moet zijn! De mogelijkheden zijn eindeloos – knuffelen, knusjes zitten, op je laptop spelen en je baby muziekverzameling vasthouden – echt alles wat je kunt bedenken kan met leer worden gedaan, het is space age.