stucwerk Pleisterwerk

Stucwerk Pleisterwerk

Pleisteren is het egaliseren van de muur of het plafond met een draad of een met dichtheid beklede draad die daadwerkelijk in de wand wordt ingebed om het uiterlijk van een pleisterafwerking te geven. Dit wordt ook toegepast op nieuw en oud metselwerkstucwerk. Het is ideaal voor gipsplaten die worden afgewerkt met een waterbestendig papier; pleisterwerk beschermt de muur tegen schade veroorzaakt door het water en helpt voorkomen dat de muur scheurt als gevolg van waterabsorptie door de muur.Ik was elektricien in een procedure en het was nodig om een circuit te openen zodat de baan die dag kon worden verkocht. Nou ik was de eerste die een stuk van dat papier kreeg, want ik probeerde het aan hen te verkopen.De klant was er erg van onder de indruk, hij wilde het gewoon meteen kopen.

Nu volgt het coole en verbazingwekkende spul stucwerk dat op bestaand cementmetselwerk wordt gepleisterd. Binnenafwerking kan zowel een binnenafwerking als een buitenafwerking zijn, elk met zijn eigen verschillende prestaties.

Interieur afwerkingen:

Het meest voorkomende gebruik zou waarschijnlijk een binnenafwerking van gipsplaat in een framing en vochtbestendig paneel in een veranda bekleding, het afdekken van een balk of steun, of gebruikt om een holle opening af te werken, zodat verschillende effecten tussen de externe en de binnen behoeften van isolatie te bereiken.

Bij deze methode wordt de binnenafwerking kunstig voorbereid door een gecontroleerde omgeving, gewoonlijk verwarmd door een gasvlam, om een rijke glans te verkrijgen, die, wanneer erop geschilderd, zorgt voor een waterdicht patroon dat, wanneer op het afgewerkte oppervlak geschilderd, in feite elke barst of beschadiging van de ondergrond zal verbergen. Deze afwerkingen bereiken systematice een hoge graad van hardheid en worden hoofdzakelijk gebruikt bij precisie-installatie.Zonder de behoefte aan dure precisie-instrumenten kan een vormende aannemer een oppervlakte produceren door gips op een dunne schuimisolatie aan te brengen. Dit is een speciaal geval waarbij de dikte van het gips sterk varieert. Het pleisterwerk moet dan door blootstelling aan de lucht worden uitgehard, op de juiste wijze tot een paneel worden gesloten, en vervolgens beide volledig met de verf worden bedekt.(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});Buitenafwerking:

Buitenbepleistering wordt voornamelijk gebruikt voor het frustreren van gebreken, opgemerkt echter beschikbaar zijn om onvolkomenheden op het grondvlak te dekken.Meer over binnenbepleistering

Een groot deel van de recente vooruitgang in de afwerking van wanden of plafonds is voortgekomen uit de wereldwijde inspanningen om toepassingen te vinden voor het produceren van buitenafwerkingen die binnen en buiten kunnen worden gebruikt.Deze oppervlakken worden niet zozeer “pleisteren” genoemd, hoewel ze in de praktijk vrij dicht bij “pleisteren” liggen.In de industrie van vandaag verloopt het werk dat wordt gedaan in de afwerking van elk oppervlak in fasen, waarbij de eerste fase het mengen van complementaire materialen bevat. Water wordt gebruikt als medium omdat het niet graag in grote hoeveelheden vloeit, en de toevoeging van een hulpstof om het vloeien van het water te regelen.