Waar koop ik vintage meubels?

Het verzamelen van vintage meubels kan erg leuk zijn om te doen. Een ding dat je moet weten is dat vintage meubels worden verkocht op veel verschillende plaatsen. Een van de plaatsen gebruikt om vintage te kopen om op de feestdagen is de werf verkoop op een lokale of zelfs een landgoed verkoop. Ik ben een werf verkoop junkie. Ik weet dat als het tijd is om weg te geven, ik misschien meer geneigd ben om naar een landgoedverkoop te gaan dan naar een kringloopwinkel. Zolang ik maar een niet te dure plek kan vinden.

Dus wie zal op zoek gaan naar het, dat is iedereen van je vrienden familie of vrienden die je hebt ontmoet door de jaren heen op de werf verkoop, omdat het zal gaan op de verkoop als de prijs daalt, die het meestal zal doen.

Een andere plaats dat veel mensen graag gaan is de schroothoop. De schroothoop zal hebben allerlei oude plastic en metalen meubels die de meeste individuen zal verkopen op eBay voor een paar dollar meer dan het waard is. Een andere plaats waar sommige mensen hun vintage meubels van kopen is de sociale club. Deze mensen halen het voor je op als het er moe uitziet en brengen het naar huis om je vintage stukken te laten bekijken. Misschien heb je het geluk te worden uitgenodigd voor een vintage kleding get together. Als je geen sociale club hebt dan komen Johnny Depp en andere beroemdheden die in de buurt wonen vaak langs en brengen hun ongewenste spullen mee naar huis om te verkopen. Ik heb ook particulieren gekend die betaald hebben om hun vintage meubels te laten nakijken of de prijs van de werfverkoop zal voor sommige particulieren niet veel zijn maar het is een gratis dienst.

De beste manier om contact op te nemen met een van deze plaatsen is op eBay. eBay biedt een grote selectie van vintage items en u kunt een heleboel individuen verkopen hun items daar te vinden. Bij het doen van uw onderzoek naar iets wat je wilt kopen het doen van een zoekopdracht op eBay is de makkelijkste en snelste manier om erachter te komen of de persoon die is de verkoop van de vintage item is de originele of een andere knock-off.

Als u vintage meubels op Craigslist koopt, moet u de geclassificeerde sectie ophalen. De mensen die leven in eenheden daklozen of in schuilplaatsen zullen hun vintage meubels kopen wanneer het te koop is. Ze zullen niet rouwen om de tijd dat het vintage stuk van hen werd weggenomen. Er is zelfs restaurants of tankstations die hebben een paar dollar op hun eigen om het gebied schoon verstoord en opgeruimd te krijgen.

Het internet is de beste plaats om vintage meubels te kopen. Er zijn veelTrueVintageFurniture Shows op het internet. Je moet altijd je onderzoek doen deze dagen voordat je opduikt bij een van deze garage verkoop om je zoektocht te doen. Ik zeg dat je je onderzoek moet doen omdat deze verkopers niet bekend zijn met de honderdachtentwintig of negentig dagen overtredingen. De gemakkelijkste manier om te onderzoeken en te vinden vintage meubels te kopen is het internet. Er zijn veel bedrijven en toegewijde websites die er zijn om te verkopen of te kopen herstellen oude items die misschien een beetje TLC nodig hebben.